Word abonnee

Seizoen 4

Helden, de podcast seizoen 4

Afl. 3: Gebroeders Griekspoor

Kevin, Scott (beiden 33) en Tallon Griekspoor (27) zijn niet alleen broers, ze zijn ook brothers in arms. Ze schopten het alle drie tot tennisprof.

Tweeling Kevin en Scott stopten in 2017 en 2019 door fysieke ongemakken en gingen aan de slag in het familiebedrijf, een groot aannemersbedrijf in Nieuw-Vennep. Tallon ging door. Hij won in 2023 twee ATP-toernooien en sloot het jaar af als nummer 23 van de wereld.

Je luistert naar een gesprek tussen de drie musketiers en Jasper Boks & Barbara Barend van Helden.

Afl. 2: Bente & Lieke Rogge

Bente (26) en Lieke (23) werden op 28 juli 2023 in Japan wereldkampioen. Het was de eerste wereldtitel in 32 jaar tijd voor de Nederlandse waterpolovrouwen. Afgelopen jaar kwam daar nog een Europese titel bij. Het succes kwam de zussen niet aanwaaien, ze moesten allebei flinke tegenslagen overwinnen.

Jasper Boks en Marlies van Cleeff van Helden legden het tweetal een aantal stellingen voor.

Afl. 1: Danny Blind

Danny Blind vertelt uitgebreid over het Ajax van 1995 dat zo succesvol was en waar het huidige Ajax te kort schiet. Ook de situatie rondom Alex Kroes komt aan bod.

Bovendien hebben Louis van Gaal, Patrick Kluivert en zoon Daley een mooie boodschap voor Danny. Hij vertelt over zijn bijzondere samenwerking met Van Gaal en zijn band met Kluivert. Zoon Daley speelde afgelopen interlandperiode zijn 106e interland. Hoe kijk hij naar zijn prestaties? En wordt het EK deze zomer het laatste kunstje van Daley?

Hoe beluister je Helden, de podcast

Krijg jij geen genoeg van de meest inspirerende sportverhalen? Klik op het belletje op jouw podcastplatform en ontvang een melding, zodra een nieuwe aflevering van Helden, de podcast online is. Zo mis jij nooit een afleveringen! Daarnaast zijn alle afleveringen van Helden, de podcast ook via de website te beluisteren.