Word abonnee

Hebben, zien of doen

Hebben, zien en doen: WK shorttrack

door: Kelly van Tilborg
15 maart 2015

De biografie van Glenn Helder, het WK shorttrack en Indoor Brabant. Deze week in hebben, zien en doen.

Hebben: biografie Glenn Helder
Hij had talent en daardoor een gouden toekomst voor zich. Hij voetbalde al snel in het Nederlands elftal en als voetballer van Arsenal en Benfica verdiende hij een fortuin. Maar al dat geld verdween en het ging mis met Helder. Goed mis. Hij deed een zelfmoordpoging, sliep in zijn auto en hij zat zeven maanden in de gevangenis voor bedreiging, mishandeling, diefstal en verboden vuurwapenbezit. In zijn biografie vertelt de voormalige linksbuiten openhartig en eerlijk over zijn leven, zonder zichzelf te sparen.

De biografie van Glenn Helder is hier te bestellen

Zien: WK shorttrack
Dit weekend staat in Moskou het WK shorttrack op het programma, het belangrijkste toernooi voor Sjinkie Knegt en de andere shorttrackers. Aan het individuele toernooi doen naast favoriet Knegt ook Daan Breeuwsma en Freek van der Wart mee. Bij de dames zullen Lara van Ruijven, Yara van Kerkhof en Rianne de Vries ons land verdedigen. Voor de relay zijn bij de mannen ook nog Mark Prinsen en Ithzak de Laat aan het team toegevoegd.

De NOS doet live verslag van het evenement. Op zaterdag begint de uitzending om 12.55 en op zondag 13.10.

Doen: Indoor Brabant
Van 12 tot en met 15 maart staan de Brabanthallen in Den Bosch weer in het teken van de paardensport. Vier dagen lang zullen de beste ruiters uit binnen- en buitenland hun kunsten demonstreren op de 48e editie van Indoor Brabant. Zo komt het voltallige Nederlandse bronzen WK team van Caen naar de Brabanthallen: Adelinde Cornelissen, Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Diederik van Silfhout. De Nederlandse ruiters zullen concurrentie krijgen uit onder andere Duitsland en België.

Tickets voor het evenement zijn hier te bestellen.

Delen: