Word abonnee

Helden, de Podcast seizoen 1

Het eerste seizoen van Helden, de Podcast trappen wij af, met volleybal speelster Laura Dijkema en finishen wij met zeilster Marit Bouwmeester. In de afleveringen van het eerste seizoen hebben wij veel verschillende (voormalige) topsporters te gast. Wij spreken ze over het overwinnen van tegenslagen, omgaan met verlies, het stokje overdragen aan de volgende generatie en nog veel meer!

Gasten Helden, de Podcast seizoen 1

Laura Dijkema

Ellen Hoog

Roy Meyer

Anouk Hoogendijk

Celeste Plak

@celesteplak

Bjorn Koreman

@bjornkoreman

Daphne Koster

Gregory Sedoc

Terrance Pieters

Diede de Groot

Joy Beune

Sjinkie Knegt

Khalid Boulahrouz

Bibian Mentel

Roy van den Berg

@roy259berg

Churandy Martina

@martina200m

Marit Bouwmeester

Bibian Mentel & Sjinkie Knegt

In Helden, de podcast praten wij met onze gasten over hun carrière en welke gebeurtenissen een grote rol in hun (sport)leven hebben gespeeld. Elk seizoen bevat bijzondere en inspirerende sportverhalen. Uit seizoen 1 lichten wij er graag alvast twee voor je uit:

 

Bibian Mentel

Drie weken voor Bibians overlijden ging Barbara Barend langs voor een afscheidsinterview. Dit was een wens van Bibian. “Om mijn dankbaarheid te tonen en om mijn geliefden iets na te laten.” Samen met Barbara spreekt Bibian uitgebreid over de mooie, maar ook minder mooie kanten van het leven.

 

Sjinkie Knegt

Wij spraken met shorttracker Sjinkie Knegt over zijn inspiratie, de Amerikaanse shorttracker Apolo Ohno. Ook blikken wij met hem terug op de impact van zijn ongeluk met de houtkachel en hoe hij werkt aan zijn comeback. Is hij nog sterk genoeg om mee te doen voor Olympisch goud en wat is daar volgens hem voor nodig? Hiernaast spreekt Sjinkie over zijn speciale band met shorttrackster Suzanne Schulting, die het Nederlandse shorttrack schaatsen samen met hem meer op de kaart heeft gezegd.

Overzicht Helden, de podcast seizoen 1

Hoe beluister je Helden, de Podcast?

De podcastafleveringen met jouw favoriete (voormalige) Nederlandse topsporters zijn gratis te beluisteren via onze website of de Helden Media app. Daarnaast zijn ze ook te beluisteren via Spotify, Apple podcast of een ander podcast platform.

 

Krijg jij geen genoeg van de meest inspirerende sportverhalen? Klik op het belletje in het podcast platform en ontvang een melding, zodra een nieuwe aflevering van Helden, de podcast online is. Zo mis jij nooit een afleveringen!