Word abonnee

Formule 1

De Max Factor

ANP

Formule 1

De Max Factor

door: Gerard den Elt
24 juli 2017
22 tot 27 minuten lezen

Being Max Verstappen is geen kleinigheid, dat maakt vier dagen rondlopen in zijn slagschaduw wel duidelijk. Zijn raceweekeinde wordt van minuut tot minuut gedicteerd door een strakke agenda – vrije trainingen, de kwalificatie, teambesprekingen, interviews met de wereldpers, ontmoetingen met vips en – o ja – ook nog een Grand Prix. Helden ging op bezoek.

Al een half Formule 1-seizoen heeft Max Verstappen een lastig af te schudden bijrijder in de cockpit van zijn RB13: de pechduivel. Of zoals een Duits autosportmagazine het seizoen van de onfortuinlijke coureur tot dusver handzaam samenvatte: ‘Pech achtervolgt hem zoals een hond zijn baasje.’

“Ik heb meer achterop de scooter gezeten dan op het circuit gereden,” grapt Max met zelfspot.

Een kleine tien minuten is hij beschikbaar in de ontvangstruimte van zijn team, het Red Bull Energy Station, vier dagen lang het epicentrum van de aanhangers en gasten van de energiedrankgigant tijdens de Grand Prix van Silverstone. De blikjes energiedrank zijn onbeperkt beschikbaar voor de gewaardeerde gasten, evenals gerechtjes en andere drankjes. Hier heerst gastvrijheid.

Het volledige verhaal lezen? Dat kan via Blendle door op onderstaande knop te klikken. Je kunt het magazine ook in de winkel halen óf online bestellen! 

Delen: