Word abonnee

Helden Magazine is dé sportglossy voorbij bloed, zweet en trainen. In Helden Magazine delen kampioenen hun geheimen en leer je de mens achter de topsporter kennen.

Als abonnee bij Helden krijg je iedere nieuwe Helden Magazine altijd als eerste op je deurmat én lees je ‘m gratis digitaal. Kies een abonnement met korting voor jezelf of geef er een cadeau aan iemand anders. Als je het abonnement cadeau geeft, dan stopt het automatisch.

BESTEL HELDEN MAGAZINE ONLINE

Heb jij de nieuwste Helden nog niet in huis of is jouw verzameling nog niet compleet? Geen probleem! Je kunt de Helden namelijk ook online bestellen.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie

Bestel Helden Magazine los

ALGEMENE VOORWAARDEN

Abonnementen gelden tot wederopzegging en worden automatisch verlengd, tenzij anders aangegeven. Abonnementen die jij cadeau geeft op Helden stoppen automatisch. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. De actie is alleen geldig als je het afgelopen half jaar geen abonnee van Helden bent geweest. Voor abonnementen in het buitenland gelden andere prijzen en condities. Deze worden op aanvraag verstrekt door onze abonnementenservice.