Word abonnee

Helden, de Podcast seizoen 3

In het derde seizoen van Helden, de Podcast beginnen wij met Estavana Polman. Ze werd in 2019 wereldkampioen met het Nederlands Handbalteam. Daarnaast zijn ook voormalig wielrenners Hennie Stamsnijder & Niki Terpstra, oud-topvoetballer Rafael van der Vaart, shorttrackster Suzanne Schulting, schaats(t)ers Dai Dai N’tab, Merijn Scheperkamp & Antoinette Rijpma-de Jong, voetbaltrainer Guus Hiddink, oud-toptennisser Richard Krajicek, kickbokser Rico Verhoeven, voetbalster Fenna Kalma, wielrenner Tristan Bangma, voetbalster Jackie Groenen, hockeysters Pien Sanders & Sanne Koolen, voetbalster Kerstin Casparij en volleybalsters Laura Dijkema & Nika Daalderop in een van de afleveringen te beluisteren.

Gasten Helden, de Podcast seizoen 3

Estavana Polman

Hennie Stamsnijder

Rafael van der Vaart

Suzanne Schulting

Dai Dai N'tab

Merijn Scheperkamp

Guus Hiddink

Richard Krajicek

Andries Jonker

Antoinette Rijpema-de Jong

Niki Terpstra

Rico Verhoeven

Fenna Kalma

Tristan Bangma

Jackie Groenen

Pien Sanders & Sanne Koolen

Kerstin Casparij

Laura Dijkema & Nika Daalderop

Schaatsen

Schaatsen

In de podcast beluisteren wij samen met onze gasten naar audio fragmenten, welke familieleden, vrienden of andere belangrijke personen voor de gasten hebben ingesproken. Natuurlijk gaan wij ook nog dieper in op de carrière van onze gasten. In seizoen 3 van Helden, de Podcast zijn er vier afleveringen die in het teken staan van schaatsen.

 

Zo spraken wij met Suzanne Schulting over goud, haar nieuwe concurrent en haar droom om een eigen ploeg op te starten. Met topsprinter Dai Dai N’tab praten wij over zijn donkere periode rond de Winterspelen, de weg die hij heeft bewandeld naar de schaatstop en de ambities die hij nog heeft.

 

En wat te denken van Antoinette Rijpma-de Jong? Ze won vier olympische medailles, tweemaal de EK allround en veroverde de wereldtitel op de 3000 meter op de WK afstanden in 2021. Als laatste, maar zeker niet de minste hebben wij het met Merijn Scheperkamp over zijn snelle opkomst, passie voor biologie en de gelijkenissen met voetballer Frenkie de Jong.

 

 

Hoe beluister je Helden, de podcast?

De podcastafleveringen met jouw favoriete (voormalige) Nederlandse topsporters zijn gratis te beluisteren via onze website of de Helden Media app. Daarnaast zijn ze ook te beluisteren via Spotify, Apple podcast of een ander podcast platform.

 

Krijg jij geen genoeg van de meest inspirerende sportverhalen? Klik op het belletje in het podcast platform en ontvang een melding, zodra een nieuwe aflevering van Helden, de podcast online is. Zo mis jij nooit een afleveringen!