Word abonnee

Helden Media

Wij zijn verhalenvertellers. In de breedste zin van het woord.

Helden Media

Wij zijn verhalenvertellers. In de breedste zin van het woord.

Over ons

Wij zijn verhalenvertellers. In de breedste zin van het woord. Beeld, tekst of simpelweg door te praten. Een vlog, verhaal in het magazine of een documentaire op de nationale televisie. Maar op het eind zijn en blijven wij verhalenvertellers.

Dankzij ons netwerk in de sportwereld kent Helden veel mensen uit de branche en vice versa. Helden onderhoudt goede banden met de mensen uit de sportwereld en weet hoe we op een harmonieuze manier met elkaar omgaan. Daardoor krijgen we de verhalen die we graag willen vertellen.

Wat maken wij

In de zomer van 2009 kwamen we voor het eerst met een tijdschrift over sporters en dan met name de privé-verhalen van sporters. Tegenwoordig is Helden meer dan alleen het blad. De wereld verandert constant. Het gebruik van internet is veranderd, mensen kijken met hun mobiele telefoon steeds meer naar sportverhalen. Alleen wel in verschillende vormen. We kijken naar innovatieve oplossingen voor het vertellen van verhalen. Een sportverhaal kan volgens ons dus ook prima via een Snapchatstory, een vlog of een reeks Instagramfoto’s verteld worden.

Helden kijkt naar het totaalplaatje. Een afgerond eindproduct, waarbij we ervoor zorgen dat het in context komt te staan. We kijken naar de data, de metrics en hoe we ervoor zorgen dat het vertelde verhaal ook bekeken wordt. 😎

Stuur ons een bericht

Of bel met een van onze collega's

Bel met de redactie
020-21 81 071

 

Vragen over je abonnement
+31(0)251-25 79 24

 

Bel met Arne
06-55154575

 

Bel met Ferdi
06-17038940