Word abonnee

STOX ENERGY SOCKS

Win een sportclinic naar keuze voor jou en je vrienden! (2x)

DOE MEE & WIN

Op deze winactie zijn actievoorwaarden van toepassing. Als je deelneemt, ga je hiermee akkoord. Deelnemen aan deze actie kan t/m 30 november 2021. De winnaars krijgen uiterlijk 3 december 2021 bericht per mail.

Over STOX Energy Socks

STOX Energy Socks zijn premium compressiesokken die de bloedcirculatie in de benen stimuleren en zorgen voor maximale zuurstofcapaciteit van de spieren. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, waardoor je je fitter en vitaler voelt.

STOX is in 2015 opgericht en ontstaan vanuit de vaatchirurgie, waar een grote vraag was naar een nieuwe innovatieve speler die een comfortabeler en beter geprijsde compressie sok op de markt kon brengen. Na diverse testen en onderzoeken bleek de medische technologie van deze producten ook zeer gewenst onder sporters en personen met staande beroepen.

Om deze doelgroepen ook te kunnen bereiken heeft STOX deze medische technologie in sokken en kleding van de meest innovatieve materialen laten verwerken en van een modern design voorzien. Het team van STOX Energy Socks is gevestigd in het Olympisch Stadion te Amsterdam en is marktleider in Europa.

Meer informatie